Bli inspirert! 

Trespiler som designelement

Spiletrenden har virkelig flyttet inn i de norske hjem og hjerter de siste årene. Søkeordet «Spiler» på Instagram gir deg over 14.000 treff som viser alt fra spilevegger til tv-benker. I denne artikkelen har vi samlet noen eksempler på hvordan du kan ta denne trenden inn i ditt hjem. God fornyelse!

Gjør det enkelt, med Lind Spileelement

Med norskproduserte spileplater fra Lind kan du raskt og enkelt både friske opp og fornye hjemmet ditt, helt selv. Spileelementene kommer på plater som enkelt kan monteres sammen, eller brukes for seg selv, og kan tilpasses og kappes slik du selv ønsker.

Dette gjør det enkelt og gøy både å fornye og å bygge nytt. Hva med en spilekledning på kjøkkenøyen eller bardisken? Eller kanskje en hodegavl bak sengen (se hvordan nederst på siden), kontrastvegg i stua eller en liten detalj i gangen. Du kan også bruke spileplatene til å oppgradere et gammelt Ikea-møbel.

For å få en moderne og minimalistisk detalj hjemme kan spileplatene monteres i taket. I spilene kan du også felle inn LED-lyslister for å få en diskret og moderne belysning. Her er det bare fantasien som setter grenser!


Finn spilene til ditt drømmehjem!

Hva med en ny sengegavl?

Lind Spileelement