Årets farge - 2022

Bright Skies - årets farge 2022

Hvorfor skal du velge Bright Skies?

Årets farge 2022 fra Nordsjø er et friskt pust som samler det vi trenger at våre rom skal være i 2022. Bright Skies™ er en lys og luftig blåfarge, en farge som føles levende, optimistisk og bra for sjelen.

Dette er en fargenyanse som kan åpne opp og revitalisere hjemmene våre. I tillegg har Nordsjø laget fire brukervennlige fargepaletter, slik at du kan fargesette boarealet ditt slik du selv ønsker.

Slik kan du bruke årets farge 2022 - Bright Skies

Ta med den positive effekten naturen har inn i en spisestue sammen med de grønne og blå fargene fra Greenhouse fargepalett

Med de lyse, naturlige fargetonene som inngår i Greenhouse fargepaletten, kombinert med årets farge 2022, Bright Skies™, er det lett å få med seg friskheten utenfra inn i hjemmet. I landlige omgivelser kan disse fargene utfylle omgivelsene, og i et urbant miljø kan de hjelpe oss å føle oss i kontakt med naturen. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Nordsjö horizons - S9.03.81
Bright Skies - T0.10.70
Nordsjö Wilton blue - R1.10.65
Denim Drift - S0.10.50

 

Eksperimenter med fargene fra fargepaletten for å skape et rom som føles friskt, åpent og innbydende

Vi vil at hjemmene våre skal være et sted vi kan føle oss trygge og inspirere oss til nye ideer. Med en kombinasjon av myke nøytrale og varme toner, kan fargekombinasjonene bidra til å gi det perfekte blanke lerret til ethvert rom i huset. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode? 

Bright Skies - T0.10.70
Intense Roubaix - E4.06.35
Nordsjö Light Rochefort - GN.01.89

Kombiner årets Nordsjö-farge 2022 med Workspace fargepallett for å skape et levende rom som fungerer for livet der du skal leve, jobbe, og slappe av i.

Når en stue må bytte fra hjem til kontor på et øyeblikk, og deretter til et klasserom, trenger vi et fleksibelt og flerfunksjonelt rom. Sammen med Bright Skies™, vil den flerfargede Workshop fargepaletten med sin kombinasjon av lyse, oppløftende fargetoner, kunne benyttes til å skape et inspirerende lerret for enhver aktivitet. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Bright Skies - T0.10.70
Dark Montpellier - F6.55.54
Nordsjö floating petal - B6.05.73
Deep Rochefort - F9.20.70

 

Utvid horisonten på soverommet ditt

Skap en følelse av ubegrenset himmel ved å male soverommet i omfavnende blått, medNordsjö Årets farge 2022, Bright Skies. Å bruke samme farge på vegger og tak er en smart måte å oppheve grensene til et rom og gi det opplevelsen av romslighet. Å legge til tilbehør i naturlige toner og teksturer vil fullføre utseendet. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Bright Skies™ T0.10.70

Kombiner årets farge!

1. Soneinndel sofaområdet

I stedet for å male en fondvegg fra kant-til-kant, er det å male et område en fin måte å ramme inn møblene dine på. Her er det malt en stripe av Bright Skies™, Nordsjø årets farge 2022, som fortsetter på taket for å skape et innbydende utseende med en moderne, frisk stil. Med de gjenværende veggene malt i en naturlig nøytral farge, er resultatet lyst, luftig og inspirerende. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode? 

Nordsjö taupe twist - G0.10.75 
Bright Skies - T0.10.70

 

2. Lag det ultimate hotell-soverommet

Myk, beroligende og litt glamorøs, Fargene i paletten fungerer strålende på et soverom. Lag en bokhjørne eller et sted å hygge deg på slutten av dagen ved å bryte opp med å male en sirkel i en komplementær farge. Blekrosa og syrin, rammet inn av de luftige fargene av Bright Skies™, skaper en ren og sober stil som både er sofistikert og avslappende. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Soft Versailles - WN.02.77
Bright Skies - T0.10.70
Restful Montrouge - ZN.02.73

3. Tilfør varme i yttergangen

Bruk av fargene i paletten gir deg mange fargekombinasjoner sammen med Nordsjö Årets farge 2022, Bright Skies™, fordi de fungerer så bra sammen. I et stort rom kan du skape varme med en dyprosa fargetone sammen med en dus kant. Og tenk på helheten gjennom hele huset, ikke bare i ett rom. Å legge til interiørdetaljer i samme farge i tilstøtende områder vil hjelpe til med å få det til å henge sammen. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Nordsjö lilac shadow - W9.03.68
Bright Skies™ - T0.10.70
Misty Antibes - C4.30.49

 

4. Gjør et inntrykk med maling

Finnes det en bedre måte å tilføre farge og karakter til hjemmet ditt på enn med et fargespill bak åpne hyller? Komplementerende fargenyanser fra paletten er ideel i bruk for å skape et levende bakteppe som er inspirerende og oppfinnsomt. Bland og match farger fra fargepaletten, sammen med lyse og luftige Bright Skies. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Soft Versailles - WN.02.77
Nordsjö pressed petal - B7.10.59
Restful Montrouge - ZN.02.73
Nordsjö taupe twist - G0.10.75
Bright Skies - T0.10.70
Misty Antibes - C4.30.49

Det tar bare noen timer! Kjøp maling hos MegaFlis i dag!

Det er det enkleste grepet du kan gjøre for å skape litt nye impulser i hverdagen! Bruk søndagen fornuftig og gå uken i møte med nye rom!

Besøk din MegaFlis butikk i dag for å blande denne fargen!

Finn din butikk her!