Påskeprosjekter

Rolig påske i år? Eller sliter du med å sitte i ro? Her har vi samlet et knippe prosjekter som er perfekt å gjennomføre i påsken! 

Påskeprosjekt 1: Bygg ditt eget bord av fliser!

Du har kanskje sett de på Instagram, i interiørbutikker eller i magasiner? De elegante og luksuriøse marmorbordene. Disse kan fort bli dyre om du kjøper de ferdige, så hvorfor ikke lage et selv? 

Påskeprosjekt 2: Lag en sengegavl av spileplater

Visste du at du raskt og enkelt kan friske opp og fornye hjemmet ditt helt selv med spileplater fra Lind? Spileplatene kan kappes og tilpasses slik du ønsker, og enkelt monteres sammen.

Påskeprosjekt 3: Lag dine egne blomsterpotter

Gjør deg klar til vårens beplantning med blomsterpotter du enkelt kan støpe selv! Vi har laget en video som viser deg hva du trenger og hvordan du selv kan lage blomsterpotter av betong. 

Påskeprosjekt 4: Frisk opp rommet med ny farge

Når vi nå går våren i møte er det godt med litt forandring, så hvorfor ikke friske opp veggene hjemme med nye farger? Med maling er mulighetene mange, og det er kun fantasien som setter grenser. Hva med å lyse opp hverdagen med litt farger, eller skap en lun atmosfære på soverommet med varme jordtoner? Vi har det du trenger!