Leveringsalternativer


KLIKK OG HENT
GEBYR 0,-

• Ingen ekstra kostnader.

• Hentes i ønsket Megaflis butikk innen 48 timer.

• Varen må være på lager i den gjeldende butikken
 
Obs! Klikk & Hent gjelder ikke nettvarer som kun er tilgjengelig på nett.

Les mer om Klikk & Hent her.

 


MyPack Collect (utleveringssted)
FRAKT 99,-
(0,- under BLACK WEEK)

• Fast fraktpris.

• Maks vekt/lengde: 35 kg & 1,2 meter.

• Normal leveringstid: 1-3 virkedager.
 
Pakken din leveres raskt og sikkert til et utleveringssted nær deg over hele landet. Når pakken ankommert utleveringsstedet mottar du hentemelding fra Postnord. Du har mulighet til å spore sendingen på postnord.no. Du mottar ditt sendingsnummer via e-post når pakken er sendt fra vårt lager.

Enkelte produkter, som f.eks glass, maling og porselen, kan ikke leveres med dette leveringsalternativet. Dette er uavhengig av størrelse.

 

MyPack Home <35 KG
FRAKT 109,-


Fast fraktpris.

• Maks vekt/lengde: 35 kg & 1,2 meter.

• Normal leveringstid: 1-5 virkedager.
 
Pakken din leveres raskt og sikkert hjem til deg på avtalt sted, uten behov for signatur. Dersom ingenting er avtalt, vil pakken som standard bli utlevert utenfor døren din. Dersom du bor i flerhusbolig, må sjåføren bli låst inn hoveddøren. Pakker som ikke kan leveres forsvarlig til mottakers adresse, vil bli sendt til et PostNord utleveringssted, eller gjøres om til hjemlevering med signatur. Du har mulighet til å spore sendingen på postnord.no. Du mottar ditt sendingsnummer via e-post når pakken er sendt fra vårt lager.

Normalt leveres pakker på kvelden i tidsrommet mellom 17 og 21.

Enkelte produkter, som f.eks glass, maling og porselen, kan ikke leveres med dette leveringsalternativet. Dette er uavhengig av størrelse.

 


MyPack Home
FRAKT FRA 258,-

• Maks pris – 4999,- 1599,- under BLACK WEEK

• Pris genereres i handlevognen

• Normal leveringstid: 2-5 virkedager
 
PostNord MyPack Home er for kunder som ønsker varene levert hjem til privatadressen. Varene leveres på anvist sted på bakkenivå, eller så nærme det er mulig å komme for bilen uten hindringer. Mottaker er ansvarlig for at eventuelle hinder er fjernet på forhånd, og at det er fremkommelig vei helt fram til anvist plass. Hinder kan være fortauskant, grus, port, trappeoppgang, for smal vei for transportørens bil, vanskelige kjøreforhold e.l. Det er ingen mulighet for bæring som tilleggstjeneste per dags dato. Dersom levering skal skje til en øy uten fast veiforbindelse, vil pakken normalt leveres til fergekai på landsiden. Transport fra fergekai til mottaker, må besørges av mottaker selv.

Når forsendelsen er klar for levering vil du bli varslet. Mottakeren kan da bestille ønsket leveringstidspunkt (av tilgjengelige alternativer), innenfor 3 virkedager fra forsendelsen ankommer din nærmeste terminal, i PostNord-appen, på postnord.no eller telefon 98 70 93 00.

Normalt leveres pakker på kvelden i tidsrommet mellom 17 og 21, men det kan være en vekt- og størrelsesbegrensning. I enkelte områder leveres pakkene på dagtid som standard. Når din ordre er på nærmeste terminal, vil du bli varslet av Postnord. Du kan deretter gå inn og velge ditt utkjøringstidsrom fra en liste med tilgjengelige alternativer.