Kan disse være av interesse?

Outlet
1/6

NORDLUX SMART LIGHT BRIDGE WIFI

EAN5701581495784
Varekode027085
Muliggjør tidsplaner og programmerStøtter opptil 50 Nordlux Smart-produkterSimuler tilstedeværelse mens du er bortreist

Nordlux light bridge wifi

Den annonserte prisen gjelder så langt lageret rekker, eller:
179Spar 120Før 299

Nettlager - Utgått

Varen er utgått i vår netthandel

Klikk & Hent

Finnes i 11 butikker
NORDLUX SMART LIGHT BRIDGE WIFI
p027085
v027085

Detaljer

Nordlux light bridge wifi

Smart Light Bridge forbedrer funksjonene av Nordlux smart pærer. Utover øyeblikkelig styring av pærene via Bluetooth, gjør Smart Light Bridge det mulig å innstille tidsplaner og programmer, styre lysene uansett hvor du er, samt aktivere simulering av tilstedeværelse når familien er på ferie. Med støtte for opptil 50 Nordlux Smart-produkter

Siden Smart Light er kompatibel med Smart Home assistentene Amazon Alexa og Google Home, er det mulig å styre lyset med stemmen. Smart Light Bridge må kjøpes separat.

Spesifikasjoner:

  • IP-grad: IP20
  • Høyde: 1,8cm
  • Lengde: 6,6cm
  • Bredde: 6,6cm
  • Kabellengde: 120cm
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter Megaflis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg

SISTE SJANSE! Åpningsfesten avsluttes i helgen! Handle til festpriser før det er for sent her!