Kan disse være av interesse?

FOLIELIM 3L

EAN7330778606351
Varekode003429
For liming av Ebisol/Depron

Dette folielimet fra Ebeco brukes for liming av Ebisol/Depron isolerplater ved innsparkling av varmekabler. Det er også egnet for liming av gulvvarmefolie 48 V.

499

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 04.04.24

Klikk & Hent

Finnes i 18 butikker
FOLIELIM 3L
p003429
v003429

Detaljer

Dette folielimet fra Ebeco brukes for liming av Ebisol/Depron isolerplater ved innsparkling av varmekabler. Det er også egnet for liming av gulvvarmefolie 48 V.

Limet kan brukes på sugende underlag (betong, sponplater osv.), og tette underlag. Eksisterende PVC-belegg må fjernes, da mykgjøreren i PVC-belegget kan løse opp Ebisol/Depron.

Tekniske spesifikasjoner

  • Rengjøring, vått lim: vann
  • Rengjøring, tørket lim: T-rød
  • Lagringstid: 1 år, uåpnet forpakning
  • Lagringstemperatur: +5°C til +30°C
  • Vanlig forbruk: ca. 1 liter per 5 m²
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter Megaflis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer6660635
Vekt pr. stk / m2 (i kg)4
Volum6.48 (dm3 per salgsforpakning)
Antall pr. pall120
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg