Kan disse være av interesse?

FOLIELIM 3L

EAN7330778606351
Varekode003429
For liming av Ebisol/Depron

Dette folielimet fra Ebeco brukes for liming av Ebisol/Depron isolerplater ved innsparkling av varmekabler. Det er også egnet for liming av gulvvarmefolie 48 V.

499

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 03.03.23

Klikk & Hent

Finnes i 10 butikker
FOLIELIM 3L
p003429
v003429

Detaljer

Dette folielimet fra Ebeco brukes for liming av Ebisol/Depron isolerplater ved innsparkling av varmekabler. Det er også egnet for liming av gulvvarmefolie 48 V.

Limet kan brukes på sugende underlag (betong, sponplater osv.), og tette underlag. Eksisterende PVC-belegg må fjernes, da mykgjøreren i PVC-belegget kan løse opp Ebisol/Depron.

Tekniske spesifikasjoner

  • Rengjøring, vått lim: vann
  • Rengjøring, tørket lim: T-rød
  • Lagringstid: 1 år, uåpnet forpakning
  • Lagringstemperatur: +5°C til +30°C
  • Vanlig forbruk: ca. 1 liter per 5 m²
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer6660635
Vekt (i kg)4
Volum6.48 (dm3 per salgsforpakning)
Antall pr. pall120
Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.

Anbefalt til deg