Kan disse være av interesse?

ROTH SHUNTUNIT MED 3 KURSER

EAN5702000107349
Varekode024143
FerdigmontertFordelererrør med 3 grener

Denne shuntgruppen fra Roth brukes til mindre gulvvarmesystemer, både til nybygg og renoveringsprosjekter. Den leveres med ferdigmonterte fordelerrør med 3 grener som er forberedt til montering av Roth romkontroll.

6 147

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 10.10.23

Klikk & Hent

Kun tilgjengelig på nett.
ROTH SHUNTUNIT MED 3 KURSER
p024143
v024143

Detaljer

Denne shuntgruppen fra Roth brukes til mindre gulvvarmesystemer, både til nybygg og renoveringsprosjekter. Den leveres med ferdigmonterte fordelerrør med 3 grener som er forberedt til montering av Roth romkontroll.

Shuntgruppen brukes på systemer der varmekilden gir en høyere framløpstemperatur enn det som skal brukes på gulvvarmesystemet. Den kan reguleres manuelt, eller monteres med alle typer Roth gulvvarmeregulering. Termostatventilen gir en enkel og presis regulering av framledningstemperaturen i gulvvarmesystemet. Temperaturen settes på termostathodet i området 20 - 60 °C, avhengig av varmetap og gulvkonstruksjon.

Den A-merkede pumpen sikrer minimalt strømforbruk. Pumpen har en kapasitet på 80 m², avhengig av det faktiske varmetapet og de valgte gulvkonstruksjonene. Pumpedelen er fabrikkmontert på venstre side av manifolden, men kan enkelt flyttes til høyre side.

Shuntgruppen leveres med en A-merket pumpe, termostatventil, termometer, automatisk luftutslipp, festebraketter og ferdigmonterte fordelerrør. Den er forhåndsmontert, med unntak av luftutslipp, strømningsventil og sensorelement.

Fordelerkoblinger kjøpes separat.

Spesifikasjoner

 • Ferdigmontert (med unntak av luftutslipp, strømningsventil og sensorelement)
 • Følger med: A-merket pumpe, termostatventil, termometer, automatisk luftutslipp, festebraketter og ferdigmonterte fordelerrør

Tekniske spesifikasjoner

 • Maks. driftstemperatur: 95°C
 • Maks. differensialtrykk: 50 kPa
 • Maks. driftstrykk: 6 bar
 • Pump Wilo Yonos FOR RS15 / 6-RKA
 • Kontrollområde: 20 - 60 °C
 • Tilkobling på hovedsiden ½ ”RG
 • Tråd på gren EURO ¾ ”utv.
 • Messingmateriale CW614
 • Tetning EPDM
 • Materiale monteringsbrakett: galvanisert stål
 • Elektrisk tilkobling 230V med jord
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer17466212.130
Vekt pr. stk / m2 (i kg)6.31
Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg