Kan disse være av interesse?

UPONOR SMATRIX WAVE PLUS U@HOME

EAN4021598132580
Varekode014992
kr 4 549
Kun tilgjengelig på nett.
Antall
1 stk på nettlager
UPONOR SMATRIX WAVE PLUS U@HOME
p014992
v014992

Tilbehør til dette produktet

Detaljer

Produktegenskaper:
 • Trådløst U@home modul gjør det mulig å styre alle rom tilknyttet Uponor Smatrix Wave Plus Sentralenhet X-165 6X med Manøverpanel I-167.
 • Leveres med strømforsyning, Micro SD kort samt kabler.
 • U@home app til Android og Apple hentes via Google play eller App Store.

  Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
  Leverandørens varenummer1084690
  Vekt (i kg)0.377

  Omtaler

  Spørsmål og svar

  Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
  Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

  ANBEFALT TIL DEG

  Bestill julegavene senest 14.12. for å være sikker på at de kommer frem til jul (gjelder kun dersom varen/e er på lager)