Kan disse være av interesse?

EBECO MULTIFLEX 27 VARMEKABEL 55 M 1500 W

EAN7330778607648
Varekode038449
Lang levetidEnergibesparendeHolder unna snø og is

Denne varmekabelen fra Multiflex hjelper deg med å holde garasjeinnkjørselen, trappen, og mer, fritt for snø og is. Den passer til både private og offentlige miljøer, og sørger for at du slipper å måke og strø.

2 199

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 05.07.24

Klikk & Hent

Kun tilgjengelig på nett.
EBECO MULTIFLEX 27 VARMEKABEL 55 M 1500 W
p038449
v038449

Detaljer

Denne varmekabelen fra Multiflex hjelper deg med å holde garasjeinnkjørselen, trappen, og mer, fritt for snø og is. Den passer til både private og offentlige miljøer, og sørger for at du slipper å måke og strø.

Varmekabelen er serieresistiv, og har tilbakeledere som er utviklet for å takle strenge krav. Den er isolert med teflon, og har ekstra høy temperaturbestandighet. Dette gir den en svært lang levetid.

Installasjon

Denne varmekabelen er beregnet til å legges i sand under asfalt eller belegningsstein. Den kan også legges i en finstøp over en betongplate, eller festes mot armering for direkte innstøping. Normal legging er ca. 30 - 70 mm under ferdig overflate.

Styring

Anlegget kan styres med en termostat, og ved større anlegg (< 5 kW) er det anbefalt å bruke en temp.- og fuktbasert styring. Med en slik styring kan man spare opp til 75% energi.

Tekniske spesifikasjoner

  • Effekt: 1500 W. 27 W/m
  • Lengde: 55 m
  • Kabeltype: 2-leder med skjerm
  • Kaldkabellengde: 5 m
  • Kabeldiameter: 6,5 mm
  • Laveste installasjonstemperatur: -5°C
  • Tilkobl.spenning: 230 V
  • Minste bøyeradius: 35 mm
  • Godkjenning: CE
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter Megaflis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer8960764
Vekt pr. stk / m2 (i kg)3.4
Volum16.511 (dm3 per salgsforpakning)
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg