Kan disse være av interesse?

STANDARD INSTALLASJON AV VARMEPUMPE (1 INNEDEL)

EAN7072742503845
VarekodeFIMOSTD

Pakke med standard montering av varmepumpe. Bestilling av standard montering forutsetter at varmepumpen er kjøpt hos Megaflis.

5 990

Du må legge til en aktuell vare i handlekurven for å kjøpe denne tjenesten.

STANDARD INSTALLASJON AV VARMEPUMPE (1 INNEDEL)
pFIMOSTD
vFIMOSTD

Detaljer

Pakke med standard montering av varmepumpe. Bestilling av standard montering forutsetter at varmepumpen er kjøpt hos Megaflis.

Alt tilbehør, ekstra arbeid med mer avtales og betales direkte med montør ved installasjon. Du vil bli kontaktet av montør innen 14 dager fra kjøpsdato, og monteringen vil være utført innen 5 uker.

Vi tar forbehold om at installasjonen ikke utføres ved temperaturer lavere enn -10°C. Installasjonen vil bli planlagt i henhold til dette.

For mer informasjon om installasjon av varmepumpe, les mer her.

Standard montering inkluderer:

  • Rør, deksel og kabel inntil 4 meter mellom utedel og innedel
  • Plassering av utedel på vegg inntil 1,5 meter over bakkenivå
  • Boring i trevegg

Tilleggsarbeid:

  • Elektrisk strømtilførsel til varmepumpen er ikke inkludert i prisen. Dette må utføres av autorisert installatør. Egen installatør engaasjeres på egen hånd. NB! Varmepumpen må installeres med jordet kontakt
  • Kjerneboring i betong, kan kun prises etter befaring hos kunde da det er store variasjoner på materiale og behov for boreutstyr
  • Ekstra pr. meter, rør, deksel, kabel og gass koster 750,- inkl. mva
  • Bakkestativ koster 625,- inkl. mva
  • Timepris på øvrig arbeid er 775,- inkl. mva
  • Standard montering utføres landsdekkende, men vi tar forbehold om leveringssvikt nord for Namsos, eller tillegg i prisen dersom montørnett ikke er representert i lokalområde. Obs! Dette vil du bli informert om før utsendelse av varen, eller dersom du tar kontakt med oss før kjøp.
Visste du at det ikke er lov å montere varmepumpen selv? Når du kjøper en varmepumpe hos Megaflis er du forpliktet til å benytte seg av vårt installasjonssystem, FIMO, med profesjonelle og sertifiserte installatører. Hos Megaflis blir du ivaretatt! Se mer informasjon under fanen «dokumenter», eller kontakt vår kundeservice.
Vekt pr. stk / m2 (i kg)0
Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg

Vi feirer åpning av Megaflis Ringsaker! Se alle festprisene her!