Kan disse være av interesse?

Outlet

HØIAX TERMODISC 2 POL 55-85C

EAN230021063832
Varekode005473
Justerbar termostat med automatisk resetTermostat til elektrisk bereder

Justerbar termostat med automatisk reset

Den annonserte prisen gjelder så langt lageret rekker, eller:
839

Nettlager - Utgått

Varen er utgått i vår netthandel

Klikk & Hent

Finnes i 13 butikker
HØIAX TERMODISC 2 POL 55-85C
p005473
v005473

Detaljer

Justerbar termostat med automatisk reset

Justerbar termostat med automatisk reset. Termostaten er designet for å møte kravene på den høye elektriske kapasiteten på elektriske varmtvannsberedere. Det brukes en hurtigvirkende, temperaturfølsom bimetall plate for å gi lang pålitelig kontroll på gode livsløpsegenskaper ved elektriske belastninger.

Termostaten brukes sammen med manuell reset temperaturgrenser som tilbyr bevist pålitelighet med et kompakt, allsidig og kostnadseffektiv design. Snap handling av bimetall platen gir høyhastighets kontaktseparasjon som resulterer i gode livsløpsegenskaper ved elektriske belastninger.

Vann- og avløps-installasjoner må installeres av rørlegger. Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer8026051
Vekt (i kg)0.13
Volum0.201 (dm3 per salgsforpakning)
Alternative strekkoder2300210638320
Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.

Anbefalt til deg