Kan disse være av interesse?

FLEXIT TAKHATT FOR FLATE TAK 200 SORT

EAN7023671165284
Varekode020845
kr 6 390
Kun tilgjengelig på nett.
Antall
1 stk på nettlager
FLEXIT TAKHATT FOR FLATE TAK 200 SORT
p020845
v020845

Tilbehør til dette produktet

Detaljer

Avkast-/uteluftstakhatt til boliger og komfortventilasjon
 • Avkast-/uteluftstakhatt til boliger og komfortventilasjon. Monteres på egenbygd ramme. Beregnet på boliger med flate ta.
 • Enkel å montere. Korrosotivitetsklasse C4. Prelakkert plate. Rengjøringsvennlig design. Netting som beskytter mot smådyr i åpningene.
 • Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
  Leverandørens varenummer116528
  Vekt (i kg)15
  Volum (i dm3)432

  Omtaler

  Spørsmål og svar

  Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
  Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

  ANBEFALT TIL DEG

  Bestill julegavene senest 14.12. for å være sikker på at de kommer frem til jul (gjelder kun dersom varen/e er på lager)