Kan disse være av interesse?

FLEXIT AVTREKKSVENTIL Ø100 STÅL HVIT

EAN7023671164577
Varekode020817
kr 329
Kun tilgjengelig på nett.
Antall
1 stk på nettlager
FLEXIT AVTREKKSVENTIL Ø100 STÅL HVIT
p020817
v020817

Tilbehør til dette produktet

Detaljer

Avtrekksventil i stål, for ventilasjonssystemer

Avtrekksventil i stål, for ventilasjonssystemer. Gode egenskaper m.h.t. lydnivå, trykkfall og kapasitet. Beregnet for montering i vegg eller innertak. Bajonettfeste for montering i vedlagte monteringsramme.

Teknisk data:
 • Materiale: Lakkert, galvanisert stålplate
 • Diameter, mm: Ø100
 • Farge: Hvit RAL 9003, glans 30
 • Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
  Leverandørens varenummer116457
  Vekt (i kg)0.39
  Volum (i dm3)1.521

  Omtaler

  Spørsmål og svar

  Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
  Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

  ANBEFALT TIL DEG

  Bestill julegavene senest 14.12. for å være sikker på at de kommer frem til jul (gjelder kun dersom varen/e er på lager)