Kan disse være av interesse?

1/4

GROHE EUROSTYLE SERVANTBATTERI LARGE M/OPPLØFTSVENTIL

EAN4005176334238
Varekode025202

GROHE Eurostyle ettgreps servantbatteri – vannbesparende med høy, svingbar tut og oppløft og avløpsgarnityr.

2 564

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 29.07.24

Klikk & Hent

Kun tilgjengelig på nett.
GROHE EUROSTYLE SERVANTBATTERI LARGE M/OPPLØFTSVENTIL
p025202
v025202

Detaljer

GROHE Eurostyle ettgreps servantbatteri – vannbesparende med høy, svingbar tut og oppløft og avløpsgarnityr.

Kombiner eleganse og praktiske funksjoner med dette stilrene og moderne, ekstra høye GROHE Eurostyle ettgreps servantbatteriet. Den ekstra høyden gjør at vaskingen går som en lek. Den er intuitiv å bruke, noe som gjør den perfekt for familiens baderom, og den er full av GROHE-teknologi, som den vannbesparende watersaving-funksjonen som reduserer vannforbruket med inntil 50 % uten at det går på bekostning av ytelsen. Den skinnene blanke og ripesikre StarLight kromfinishen er enkel å holde ren og har en glans som varer i mange år. GROHE-kraner er ikke bare utformet for å se elegante ut, men også for å være ekstremt slitesterke og gi overlegen ytelse, produsert med tysk presisjon. Denne allsidige kranen er utformet for enkel installasjon i ett enkelt hull, en perfekt løsning for en rekke baderom. Dette servantbatteriet er en del av Eurostyle-kolleksjonen og passer perfekt sammen med andre produkter fra den samme kolleksjonen slik at du får et komplett baderom.

Dine produktfordeler:

  Vann- og avløpsinstallasjoner må installeres av rørlegger.
  Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

  100% fornøyd eller pengene tilbake

  Vi utvider nå vår “Tilfredshet eller pengene tilbake” kampanje til å dekke ALLE synlige GROHE Produkter - GROHE armaturer, dusjer og veggmonterte termostater. Med tilfredshetsgarantien får du: - 30 dagers tilfredshetsgaranti eller pengene tilbake. - Mulighet for å prøve GROHE produkter i ditt eget baderom. - Fri returnering av produktet til GROHE, hvis du, mot formodning, ikke er tilfreds med det

  QuickFix®

  GROHE QuickFix® reduserer installasjonstiden med inntil 50 % – raskere, enklere og problemfritt.

  SilkMove®

  Den jevneste håndteringen for problemfri presisjon og ultimat komfort – gjennom et helt liv.

  StarLight®

  Slitesterke overflater, fra elegant matt til diamantblank.

  Watersaving

  Spar verdifulle ressurser, og nyt 100 % vannkomfort.

  QuickFix®

  Vi vil gjøre livet enklere. Hos GROHE mener vi at våre teknologiske løsninger skal kunne installeres raskt og problemfritt. Derfor har vi utviklet GROHE QuickFix®. Vi har lyttet til vårt team av lojale installatører, og vi har undersøkt kundenes behov for å lage et system som er bedre for alle. GROHEs QuickFix® presisjon er et nyttig tilskudd til alle våre produktkategorier.

  Watersaving

  Alle GROHE Watersaving-produkter designes for å spare vann og strøm slik at du tar vare på miljøet. Disse produktene har vannsparingsteknologi som sørger for en perfekt og kompromissløs vannopplevelse. Redusert vannforbruk og strømforbruk går hånd i hånd med praktisk og attraktiv design. Mindre vann. Perfekt vannmengde.

  Anbefalt til deg