Kan disse være av interesse?

1/5

GROHE EUROSTYLE SERVANTBATTERI XL ÅPENT HÅNDGREP

EAN4005176334245
Varekode025180

GROHE Eurostyle ettgreps servantbatteri – vannbesparende og i ekstra stor størrelse for bruk med frittstående servanter

2 870

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 06.05.24

Klikk & Hent

Kun tilgjengelig på nett.
GROHE EUROSTYLE SERVANTBATTERI XL ÅPENT HÅNDGREP
p025180
v025180

Detaljer

GROHE Eurostyle ettgreps servantbatteri – vannbesparende og i ekstra stor størrelse for bruk med frittstående servanter

GROHE Eurostyle ettgreps servantbatteri i XL-størrelse er en fantastisk løsning for minimalistiske baderom med frittstående servant. Den slanke kroppen har rene linjer og elegante proporsjoner, noe som gjør at den passer perfekt sammen med en moderne servant. GROHEs velkjente tyske kvalitetsteknologi sørger for at denne baderomskranen varer lenge og har god ytelse. Våre SilkMove-patroner bruker topp moderne keramiske plater som gjør hendelen veldig brukervennlig. Det gjør at du enkelt kan justere vannmengde og temperatur. watersaving-teknologien reduserer vannforbruket med inntil 50 % uten å gå på kompromiss med vannstrålen. Den skinnene blanke GROHE StarLight kromfinishen er enkel å holde ren og har en glans som varer i mange år. Dette servantbatteriet er en del av Eurostyle-kolleksjonen av baderomskraner og passer perfekt sammen med andre produkter fra den samme kolleksjonen slik at du får et komplett baderom uten at det koster en formue.

Dine produktfordeler:

  Vann- og avløpsinstallasjoner må installeres av rørlegger.
  Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

  100% fornøyd eller pengene tilbake

  Vi utvider nå vår “Tilfredshet eller pengene tilbake” kampanje til å dekke ALLE synlige GROHE Produkter - GROHE armaturer, dusjer og veggmonterte termostater. Med tilfredshetsgarantien får du: - 30 dagers tilfredshetsgaranti eller pengene tilbake. - Mulighet for å prøve GROHE produkter i ditt eget baderom. - Fri returnering av produktet til GROHE, hvis du, mot formodning, ikke er tilfreds med det

  QuickFix®

  GROHE QuickFix® reduserer installasjonstiden med inntil 50 % – raskere, enklere og problemfritt.

  SilkMove®

  Den jevneste håndteringen for problemfri presisjon og ultimat komfort – gjennom et helt liv.

  StarLight®

  Slitesterke overflater, fra elegant matt til diamantblank.

  Watersaving

  Spar verdifulle ressurser, og nyt 100 % vannkomfort.

  QuickFix®

  Vi vil gjøre livet enklere. Hos GROHE mener vi at våre teknologiske løsninger skal kunne installeres raskt og problemfritt. Derfor har vi utviklet GROHE QuickFix®. Vi har lyttet til vårt team av lojale installatører, og vi har undersøkt kundenes behov for å lage et system som er bedre for alle. GROHEs QuickFix® presisjon er et nyttig tilskudd til alle våre produktkategorier.

  Watersaving

  Alle GROHE Watersaving-produkter designes for å spare vann og strøm slik at du tar vare på miljøet. Disse produktene har vannsparingsteknologi som sørger for en perfekt og kompromissløs vannopplevelse. Redusert vannforbruk og strømforbruk går hånd i hånd med praktisk og attraktiv design. Mindre vann. Perfekt vannmengde.

  Anbefalt til deg