Kan disse være av interesse?

ELKO PLUS KAPPE 3-HULL 40MM HVIT

EAN7020160461001
Varekode003658
kr 199
Antall
6 stk på nettlager
Klikk & hent!
Alle butikker med varen på lager tilbyr gratis "Klikk & hent". Reserver på nett - betal i butikk
ELKO PLUS KAPPE 3-HULL 40MM HVIT
p003658
v003658

Tilbehør til dette produktet

Detaljer

Trippel kappe ved montering av utenpåliggende enheter i polarhvit design utførelse. ELKO Plus serien har et tidløst moderne design, med slette flater og rette kanter.

Plus trippel kappe påvegg 40mm. Benyttes der innfelt materiell ønskes ombygget til påvegg.Teknisk spesifikasjon:Farge: PH.Høyde 40mm.Halogenfri

Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer1470818
Vekt (i kg)0.635
Volum0.797

Omtaler

Spørsmål og svar

Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

ANBEFALT TIL DEG