Kan disse være av interesse?

ELKO PLUS RAMME 4-HULL DOBBELSTIKK SORT

EAN7020160520807
Varekode031243

Dobbel ELKO Plus ramme som passer for ELKO Plus doble stikkontakter uten ramme.

237

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 07.03.24

Klikk & Hent

Finnes i 21 butikker
ELKO PLUS RAMME 4-HULL DOBBELSTIKK SORT
p031243
v031243

Detaljer

Dobbel ELKO Plus ramme som passer for ELKO Plus doble stikkontakter uten ramme.

Ved ønske om så lave stikkontakter som mulig må det benyttes 1,5 veggboks i veggen, med ELKO OPTION stikkontakt. Dersom det ikke er mulig å installere 1,5 veggboks, kan det benyttes en ELKO Plus Rehab stikkontakt enten med eller uten jord. Veggboksene må monteres helt inntil hverandre. Kort skjøtestykke 71 mm (el.nr: 12 237 75) bør benyttes.

Bruk 2 stk. sidedel (el.nr. 14 275 24) for å benytte produkter med vanlig senterplate, som for eksempel antenneuttak eller datakontakt i rammene.

Tekniske spesifikasjoner

  • Dobbeltstikkontaktramme 4 hull
  • Pakningsantall: 5
  • Farge: sort
  • Halogenfri
  • For bruk med: ELKO OPTION stikkontakt - benytt 1,5 veggboks
  • For bruk med: ELKO Rehab stikkontakt - benytt vanlig rund veggboks eller 1,5 veggboks. Benytt korte skjøtestykker, 71 mm, ved boksmontasje
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter Megaflis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg