Kan disse være av interesse?

ELKO MULTIBOKS 1.5 F/LAVE INNFELTE STIKK

EAN7020160418906
Varekode003642

Multiboks 1,5 er meget fleksibel og passer for lavtbyggende doble stikkontakter i RS- og Plus-serie.

69

Nettlager - Utgått

Varen er utgått i vår netthandel

Klikk & Hent

Finnes i 9 butikker
ELKO MULTIBOKS 1.5 F/LAVE INNFELTE STIKK
p003642
v003642

Detaljer

Multiboks 1,5 er meget fleksibel og passer for lavtbyggende doble stikkontakter i RS- og Plus-serie.

Et patentert festesystem gjør at multiboksen kun har én skrue på hver side som fester både boksen og materiellet. Dette, sammen med innfellbare låsemekanismen, gjør at multiboksen er meget rask å montere.

Multiboks 1,5 kan bestykkes med alt utstyr i Flexi 20-serien. Ved bruk av rørløs installasjon benyttes strekkavlaster, el.nr. 12 237 78.

Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter Megaflis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer1223720
Vekt pr. stk / m2 (i kg)0.051
Volum0.229 (dm3 per salgsforpakning)
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg