Kan disse være av interesse?

DEPRON ISOLASJONSPLATE 3MM

EAN7330778601868
Varekode003362
TrinnlyddempendeVarmereflekterendeGod isolasjonsevne
kr 39
Antall
100+ stk på nettlager
Klikk & hent!
Alle butikker med varen på lager tilbyr gratis "Klikk & hent". Reserver på nett - betal i butikk
DEPRON ISOLASJONSPLATE 3MM
p003362
v003362

Tilbehør til dette produktet

Detaljer

TrinnlyddempendeVarmereflekterendeGod isolasjonsevne

Depron skal installeres under Ebeco Foil ved bestemte konstruksjoner. Ebeco Foil Kit legges alltid på Depron isolerplate. Depron er dessuten en suveren isolasjon, selv når du ikke installerer varme. Dens isolerende og trinnlydisolerende egenskaper gjør den til et utmerket underlag for parkett- og laminatgulv.

OBS! Eksisterende gulvbelegg må fjernes, da de mykgjørende oljene i gulvbelegget på sikt bryter ned Depronplatene.

Den spesielle cellestrukturen gjør at platen ikke leder varme. Legger du Depron i gulvet, vil varmen effektivt bli reflektert tilbake mot gulvets overflate. Fordi «spillvarme» da ikke forekommer, utnytter du energien på en så effektiv måte at du kan redusere energiforbruket.Depron har en dobbeltfunksjon. Den leder varmen opp og gir en effektiv beskyttelse mot kulde og fukt. Materialet er bestandig mot sement, gips og de fleste alkalier, men ikke mot organiske løsningsmidler. Depron er vannavstøtende og vil verken råtne eller mugne.

Tekniske spesifikasjoner:

  • Størrelse: 0,8 x 1,25 m (1m²)
  • Materiell: Skummet polystyrol
  • Varmetap: 0,035 W/mC
  • Temperaturområde: -60-+70°C
  • Antennelsespunkt: 355°C
  • Trinnlyddempende: lw+16dB (DIN 52210)
  • Vannavstøtende: 100%

Obs! Pris er pr. plate. 1 plate dekker 1 m2

Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer8960186
Vekt (i kg)0.095
Volum (i dm3)3

Omtaler

Spørsmål og svar

Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

ANBEFALT TIL DEG