Kan disse være av interesse?

EBECO MULTIFLEX 27 VARMEKABEL 132 M 3650 W

EAN7330778607747
Varekode038454
Lang levetidEnergibesparendeHolder unna snø og is

Denne varmekabelen fra Multiflex hjelper deg med å holde garasjeinnkjørselen, trappen, og mer, fritt for snø og is. Den passer til både private og offentlige miljøer, og sørger for at du slipper å måke og strø.

3 999

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 08.02.23

Klikk & Hent

Kun tilgjengelig på nett.
EBECO MULTIFLEX 27 VARMEKABEL 132 M 3650 W
p038454
v038454

Detaljer

Denne varmekabelen fra Multiflex hjelper deg med å holde garasjeinnkjørselen, trappen, og mer, fritt for snø og is. Den passer til både private og offentlige miljøer, og sørger for at du slipper å måke og strø.

Varmekabelen er serieresistiv, og har tilbakeledere som er utviklet for å takle strenge krav. Den er isolert med teflon, og har ekstra høy temperaturbestandighet. Dette gir den en svært lang levetid.

Installasjon

Denne varmekabelen er beregnet til å legges i sand under asfalt eller belegningsstein. Den kan også legges i en finstøp over en betongplate, eller festes mot armering for direkte innstøping. Normal legging er ca. 30 - 70 mm under ferdig overflate.

Styring

Anlegget kan styres med en termostat, og ved større anlegg (< 5 kW) er det anbefalt å bruke en temp.- og fuktbasert styring. Med en slik styring kan man spare opp til 75% energi.

Tekniske spesifikasjoner

  • Effekt: 3650 W. 27 W/m
  • Lengde: 132 m
  • Kabeltype: 2-leder med skjerm
  • Kaldkabellengde: 5 m
  • Kabeldiameter: 6,5 mm
  • Laveste installasjonstemperatur: -5°C
  • Tilkobl.spenning: 230 V
  • Minste bøyeradius: 35 mm
  • Godkjenning: CE
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer8960774
Vekt (i kg)7.7
Volum16.511 (dm3 per salgsforpakning)
Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.

Anbefalt til deg