Bright Skies - årets farge 2022

Hvorfor skal du velge Bright Skies?

Årets farge 2022 fra Nordsjø er et friskt pust som samler det vi trenger at våre rom skal være i 2022. Bright Skies™ er en lys og luftig blåfarge, en farge som føles levende, optimistisk og bra for sjelen.

Dette er en fargenyanse som kan åpne opp og revitalisere hjemmene våre. I tillegg har Nordsjø laget fire brukervennlige fargepaletter, slik at du kan fargesette boarealet ditt slik du selv ønsker.

Slik kan du bruke årets farge 2022 - Bright Skies

Kombiner årets farge!

1. Soneinndel sofaområdet

I stedet for å male en fondvegg fra kant-til-kant, er det å male et område en fin måte å ramme inn møblene dine på. Her er det malt en stripe av Bright Skies™, Nordsjø årets farge 2022, som fortsetter på taket for å skape et innbydende utseende med en moderne, frisk stil. Med de gjenværende veggene malt i en naturlig nøytral farge, er resultatet lyst, luftig og inspirerende. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode? 

Nordsjö taupe twist - G0.10.75 
Bright Skies - T0.10.70

 

2. Lag det ultimate hotell-soverommet

Myk, beroligende og litt glamorøs, Fargene i paletten fungerer strålende på et soverom. Lag en bokhjørne eller et sted å hygge deg på slutten av dagen ved å bryte opp med å male en sirkel i en komplementær farge. Blekrosa og syrin, rammet inn av de luftige fargene av Bright Skies™, skaper en ren og sober stil som både er sofistikert og avslappende. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Soft Versailles - WN.02.77
Bright Skies - T0.10.70
Restful Montrouge - ZN.02.73

3. Tilfør varme i yttergangen

Bruk av fargene i paletten gir deg mange fargekombinasjoner sammen med Nordsjö Årets farge 2022, Bright Skies™, fordi de fungerer så bra sammen. I et stort rom kan du skape varme med en dyprosa fargetone sammen med en dus kant. Og tenk på helheten gjennom hele huset, ikke bare i ett rom. Å legge til interiørdetaljer i samme farge i tilstøtende områder vil hjelpe til med å få det til å henge sammen. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Nordsjö lilac shadow - W9.03.68
Bright Skies™ - T0.10.70
Misty Antibes - C4.30.49

 

4. Gjør et inntrykk med maling

Finnes det en bedre måte å tilføre farge og karakter til hjemmet ditt på enn med et fargespill bak åpne hyller? Komplementerende fargenyanser fra paletten er ideel i bruk for å skape et levende bakteppe som er inspirerende og oppfinnsomt. Bland og match farger fra fargepaletten, sammen med lyse og luftige Bright Skies. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Soft Versailles - WN.02.77
Nordsjö pressed petal - B7.10.59
Restful Montrouge - ZN.02.73
Nordsjö taupe twist - G0.10.75
Bright Skies - T0.10.70
Misty Antibes - C4.30.49

Det tar bare noen timer! Kjøp maling hos MegaFlis i dag!

Det er det enkleste grepet du kan gjøre for å skape litt nye impulser i hverdagen! Bruk søndagen fornuftig og gå uken i møte med nye rom!

Besøk din MegaFlis butikk i dag for å blande denne fargen!

Finn din butikk her!

Populære produkter i malingskategorien: