Fliser

Denne samlesiden for flis skal gi deg inspirasjon og hjelp til ditt neste prosjekt! Fliser er noe som blir mye brukt lengre sør i Europa, mens her i Norge holder vi mer fast på det tradisjonsrike treverket. De siste årene har man likevel sett en økning i flisens popularitet i Norge, og vi ser at den kan brukes på så utrolig mange forskjellige måter, i alle husets rom. For eksempel som kledning til peisen, til å lage sitt helt eget bord, og så mye mer! 

Bli inspirert!

Terrazzo 

Terrazzo er en gammel tradisjon som kan spores helt tilbake til Venezia på 1400-tallet. Terrazzo-mønsteret har nå blitt populært igjen, og du finner det på alt fra gulv- og veggfliser til kopper og tallerkener. Med terrazzo-mønstrede fliser kan du enkelt gi rommet et trendy og utbant uttrykk.

Fargerike fliser

Naturtoner på badet gir ofte en følelse av ro og spa, men hvorfor ikke kombinere dette med fargerike fliser som gir deg energi og samtidig gjør deg glad? Med fargerike fliser er sammensetninger og kombinasjoner mange, og lar deg skape akkurat det uttrykket du ønsker i hvilket som helst rom. 

Trendrapporter

For å utforske og holde oss oppdatert på nye trender reiser vi jevnlig på ulike messer, noe som sikrer deg som kunde et godt utvalg til ditt drømmehjem. Vi har samlet sammen content fra disse messene som vi ønsker å dele, både for å gi innsikt i hva vi driver med, men ikke minst for å gi deg inspirasjon!


Flisheller

Flisheller er raskt og enkelt å legge, og krever ofte lite til ingen forberedelser. Dette gjør det enkelt for deg å friske opp hage, skape nye soner eller fornye plattingen. De er robuste og sterke utefliser som kan legges på harde underlag, som en balkong, så vel som mykere underlag, som grus.

Gjør det selv - DIY

Lag ditt eget marmorbord

Du har kanskje sett de på Instagram, i interiørbutikker eller i magasiner? De elegante og luksuriøse marmorbordene. Disse kan fort bli dyre om du kjøper de ferdige, så hvorfor ikke lage et selv? 

Forny kjøkkenet med fliser i fiskebensmønster

Med smale flis lagt i fiskebensmønster bak kjøkkenbenken skaper du straks et nytt uttrykk på kjøkkenet ditt. I tillegg til å være et fint element på kjøkkenet er det også praktisk, da det gjør det enklere å rengjøre veggen bak benken etter matlagingen. 

Skal du legge flis hjemme?

Vi har laget guider for å gjøre oppussingen så enkel som mulig for deg! 

Finn drømmeflisen til ditt drømmehjem her

Vi feirer åpning av Megaflis Ringsaker! Se alle festprisene her!