Flisheller 

Visste du at flisheller er både raskt og enkelt å legge? Med flisheller kan du kjøpe og legge de på en og samme dag, da de ofte krever lite til ingen forberedelser! Flisheller er robuste og slitesterke utefliser som gjør seg perfekt på uteplassen eller i hagen, og kan legges på harde underlag som en balkong eller terrasse, så vel som mykere underlag som tråkkheller på grus/sand eller en gressplen.

Hvorfor velge flisheller? 

Hovedargumentene for å legge flisheller er, kort og godt, at det er enkelt å legge selv og krever minimalt med vedlikehold. Flisheller trenger ikke behandles på noen måte, i motsetning til for eksempel treverk som må impregneres/oljes/beises. De trenger kun vaskes med en klut eller høytrykksspyler en gang iblant, men om du ønsker enda mindre vedlikehold så kan flishellene impregneres.
Impregnering av flisheller er en rask prosess som du enkelt gjør selv, og som vil føre til at det kan gå flere år uten grundig rengjøring og vedlikehold av flisene. Flisheller er også en lur og praktisk løsning om du har noe i eller på bakken som du må ha tilgang til, men ønsker å skjule. Flere av flishellene finnes både som flisheller og vanlig flis. Dette gjør at du kan få en sømløs overgang mellom inne- og utesone. 

Montering med pidestaller

Pidestaller, som egentlig er praktiske ben i hardplast, gjør det enkelt å legge flisheller på harde underlag som på balkongen eller terrassen. Med våre justerbare pidestaller kan du også justere for fall, og dermed få et rett underlag. En annen fordel med å legge flishellene på pidestaller er at flisene enkelt kan løftes opp om du trenger tilgang til noe under flisene, for eksempel om du har et sluk som må tømmes eller kabler du må nå frem til. 

Montering rett på underlag

Flisens tykkelse gjør den robust nok til at den kan legges direkte på underlag som grus, sand og gress. Mulighetene er mange, og flishellene kan legges som en terrasse, eller brukes til å lage små soner i hagen som å legge ned flisheller i et solfylt område som kanskje ellers ikke blir brukt så mye. Flisheller er også fine å legge ned under et lekestativ og til å legge som en gangsti i hagen. Du kan også skjære ut et stykke av gresset for å få flishellene plant med gresset.

Sjekk ut våre flisheller og tilbehør

Se hvordan du kan legge flisheller med pidestaller her

Her kan du se hvor enkelt og fint det blir med flisheller hos @nokethjem!