Slik bygger du et baderom

Da var det på tide med oppussing! Du har valgt rett flis til ditt bad, du har revet det som skal ut eller bygget klart til fliselegging. Vi har laget et utvalg filmer og oversikter over produktene du vil trenge, slik at du enkelt kan gå i gang med jobben.

Foretrekker du å lese om hvordan hvert steg skal gjennomføres, klikk på se hele guiden-knappen i bunnen av hvert steg.

OBS! Dersom du ikke skal legge varmekabler på badet, kan du hoppe over steg 2-4.

1. Slik primer du gulvet

I denne videoen viser vi deg hvordan du primer gulvet på baderommet. Grunnen til at man primer er for å skape bedre heft til videre oppbygging av baderomsgulv.

Se guiden her

2. Slik isolerer du gulvet

Vi viser deg hvordan du varmeisolerer gulvet under varmekablene. Mattene du ser i videoen er også varmereflekterende. I dette tilfellet bruker vi Depron.

Se guiden her

3. Slik primer du før avretting

Det er viktig å prime før man støper. Anledningen til det er for å skape bedre heft til avrettingsmassen. Vi bruker her en kost for å arbeide ut primer på gulvet.

Se guiden her

4. Slik klargjør du gulv før avretting

Hvordan klargjør man baderommet før man støper? Hva skal man tenke på når man støper fall mot rundt sluk og mot rennesluk? Vi viser deg noen tips og triks som er bra å ha med seg når man skal legge avrettingsmasse.

Se guiden her

5. Slik støper du gulvet

Hvordan støper man et gulv og hva skal man tenke på? I denne episoden viser vi deg hvordan man skal blande avrettingsmasse og hvordan man skal bruke den. Avretting av gulv er enklere enn du tror!

Se guiden her

6. Slik legger du membran på vegg

Hva er det egentlig man skal tenke på når man legger membran og hvilket utstyr trenger du? I denne guiden viser vi deg hvordan du enkelt legger membran på baderommet. Vi starter med veggen!

Se guiden her

7. Slik legger du fliser på vegg

I denne videoen viser vi deg hvordan du enkelt legger fliser på baderommet. På dette badet bruker vi storformat fliser i 60×60 størrelse som heter Pietre Di Paragone Gre som er moderne flis med en spennende imitasjon av terrazzo. Kappe flis, blande flislim og bruke fliskryss vil bli en enkel match etter du sett denne videoen.

Se guiden her

8. Slik legger du membran på gulv

I denne guiden viser vi deg hvordan du enkelt smører membran på gulvet i baderommet. Membran på våtrom er viktig og har du aldri gjort dette før anbefaler vi at du ser denne instruksjonsvideoen. Membranmatte, Mira 4650 aqua stop, tannsparkel og Mira primer 4180 er noe av verktøyene vi bruker.

9. Slik legger du fliser på gulv

I denne videoen viser vi deg hvordan du enkelt legger fliser på gulv. Hva skal man egentlig tenke på når man legger fliser ved rennesluk og ved et rundt sluk? Vi bruker trendy storformat-fliser i terrazzo imitasjon og mosaikkfliser. Følg med!

10. Slik fuger du fliser innendørs

Hvordan fuge fliser? I denne videoen viser vi deg hvordan du enkelt fuger fliser og hva du skal tenke på. Hvilken type verktøy og hvilke metoder du skal bruke er svar du får hvis du ser denne videoen.

11. Slik legger du silikon på badet

I denne videoen viser vi deg hvordan du enkelt legger silikon på baderommet! På veien får du med deg noen tips du bør tenke på. Vet du for eksempel hvordan man bruker et fugemestersett?


SISTE SJANSE! Åpningsfesten avsluttes i helgen! Handle til festpriser før det er for sent her!