Gjør uteplassen klar til sommeren!

Uansett om du har en stor uteplass på landet eller en mindre balkong i byen er det mye du kan gjøre for å få det litt ekstra hyggelig utendørs i sommer. 

Frisk opp med flisheller

Med flisheller kan du friske opp uteplassen din uansett størrelse! Det er både raskt og enkelt å legge, og du kan både kjøpe og legge de på en og samme dag da de ofte krever lite til ingen forberedelser. På mindre balkonger kan du legge flishellene på pidestaller for å få et jevnt og fint underlag, mens på større uteplasser kan flisheller brukes som terrasse, som underlag under lekestativ eller til å lage ulike soner eller stier i hagen. 

Sjekk ut våre flisheller og tilbehør

Klipp plenen og trim hekken

En velstelt hage er et godt utgangspunkt for en pen og koselig uteplass. Uteplassen skal være et trivelig sted å tilbringe både late og travle sommerdager, og sene kvelder. Da er det godt at plen og hekker/busker er klipt og formet, så du kan nyte sommeren.  Vi har et stort utvalg av hagemaskiner som gjør vedlikeholdet enklere, og husk at jo oftere du vedlikeholder hagen, jo raskere går det! 

Sjekk vårt megautvalg av hagemaskiner

Mal fasaden og beis terrassen

En gang i blant trenger fasaden også en oppfriskning. Kanskje du er lei fargen du har på fasade og terrasse, eller bare ønsker å friske opp fargene du allerede har? Uansett grunn så har vi det du trenger!

Ta en titt på vårt utvalg av eksteriørmaling

Få uteplassen skinnende ren

Hva med å få vasket både utemøbler og overflater ute før sommeren starter for fullt? Med høytrykksspyler vasker du enkelt bort all skitt og grønske som har bygd seg opp, og hos oss finner du det du trenger!

Sjekk ut vårt utvalg av høytrykksspylere